Benvinguts a Girona!

Girona té tot l’encant de les grans ciutats, però sense multituds; una ciutat feta a mida humana per badar en tots els vessants: carrers, festes, oferta cultural, restaurants, serveis turístics, esdeveniments, festivals… Aprofiteu-vos-en durant qualsevol moment de l’any i, si podeu, veniu més d’una vegada, perquè la ciutat és viva i sempre té sorpreses per oferir-vos.
La ciutat, un gran escenari on segles d’història s’hi recullen amb monuments espectaculars, us convida a perdre-us-hi amb una passejada pel Barri Vell. També té una vida intensa, amb esdeveniments de forta particularitat cada mes de l’any. A més, Girona és avui un focus de producció cultural amb una reconeguda programació estable de teatre i música.

© 2018 Restaurant l’Argadà

Un any més, Girona es converteix en la capital de les flors durant nou dies ( aquest any, del 12 al 20 de maig) amb la 63ª edició del festival Girona, Temps de Flors. El certamen és un dels més duradors a la ciutat i atrau a milers de visitants que passen unes hores gaudint del color i el perfum que impregnen la capital de la província.

Durant aquests dies, els llocs més mblemàtics de Girona com els Banys Àrabs, l’escala de la Catedral o els patis del Call Jueu quedaran engalanats amb espectaculars muntatges florals que permetran als visitants redescobrir la ciutat i visitar espais que en altres ocasions poden haver passat desapercebuts o que estan tancats al públic la resta de l’any.

Edició rera de l’edició la ciutat es plena de curiosos i, malgrat que l’oferta artística creix any a any, les coles són habituals en hora punta. Per això, és recomanable una mica de planificació prèvia per aprofitar al màxim la visita. En aquest article, La Vanguardia repassa les claus de transport, horaris, itinerari i activitats complementàries per optimitzar l’experiència.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in

Fes clic aquí per trucar a l'Argadà