Benvinguts a Girona!

Girona té tot l’encant de les grans ciutats, però sense multituds; una ciutat feta a mida humana per badar en tots els vessants: carrers, festes, oferta cultural, restaurants, serveis turístics, esdeveniments, festivals… Aprofiteu-vos-en durant qualsevol moment de l’any i, si podeu, veniu més d’una vegada, perquè la ciutat és viva i sempre té sorpreses per oferir-vos.
La ciutat, un gran escenari on segles d’història s’hi recullen amb monuments espectaculars, us convida a perdre-us-hi amb una passejada pel Barri Vell. També té una vida intensa, amb esdeveniments de forta particularitat cada mes de l’any. A més, Girona és avui un focus de producció cultural amb una reconeguda programació estable de teatre i música.

© 2018 Restaurant l’Argadà

AVÍS LEGAL – POLÍTICA DE PRIVACITAT – AVÍS DE COOKIES

ÍNDEX DE CONTINGUTS

 1. Avís Legal
 2. Política de privacitat
 3. Cookies

 

AVÍS LEGAL

Al Restaurant l’Argadà estem compromesos amb la privacitat de les dades dels nostres contactes i clients Som plenament conscients de les nostres responsabilitats en relació a les bones pràcticques en l’ús de dades de caràcter personal.

En compliment de la llei 34/2002, de 11 de julio. de serveis de la societat d’informació i comerç electrònic t’informem que:

 • La nostra denominació social és L’Argadà, S.L.
 • El nostre CIF/ NIF : B17114711
 • El nostre domicili social: Avda. Ramón Folch, 7 – 17001 Girona
 • La nostra activitat social:  Restauració
 • Correu electrònic: info@argada.com
 • Finalitat de la pàgina web: facilitat informació sobre el nostre restaurant

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Responsable del tractament

Dades de contacte del responsable: L’Argadà, S.L.. (B17114711) amb domicili social a l’Avda. Ramon Folch,7 17001 de Girona i correu electrònic de contacte joan@festamar.com

Dades de contacte del responsable de seguretat; Joan Resta, joan@festamar.com

ELS TEUS DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

Com exercir els drets: Pots dirigir una comunicació per escrit al domicili social de L’ARGADÀ o a la direcció de correu ectrònic indicat en l’encapçalament d’aquest avís legal, amb una còpia del seu DNI o cap altre document identificatiu similar, per a sol·licitar l’exercici dels drets següents:

 • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: podràs preguntar a L’Argadà si aquesta empresa està tractant les teves dades.
 • Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes) o supressió.
 • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en el cas únicament seran conservats per L’Argadà per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Dret a oposar-se al tractament: L’Argadà deixarà de tractar les dades en la forma que indiquis, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de seguir tractant.
 • Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulguis que les teves dades siguin tractades per una altra firma, L’Argadà et facilitarà la portabilitat de les teves dades al nou responsable.

Models, formularis i més informació sobre els teus drets: Pàgina oficial de l’Agencia Española de Protección de Datos

Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que hagis atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Com reclamar davant l’Autoritat de Control: Si consideresque hi ha un problema amb la forma que L’Argadà està tractant les teves dades, pots dirigir les teves reclamacions al responsable de Seguretat de l’Argadà (més a dalt trobaràs les dades) l’autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l’Agencia Española de Protección de Datos, l’indicada en territori espanyol.

Dret a l’oblit i accés a les teves dades personals

En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i/o esborrar, total o parcialment, les dades emmagatzemades en el Lloc Web. Només has d’enviar un correu electrònic a joan@festamar.com i sol·licitar-ho.

Conservació de les dades

Dades desagregades: Les dades desagregades seran conservades sense cap termini de supressió.

Dades pujades per l’Argadà a pàgines i perfils en xarxes socials: Des de que l’usuari ofereix el seu consentiment fins que el retira.

Secret i seguretat de les dades

El lloc web es compromet en la utilització de les dades incloses en el fitxer, a respectar la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal.

Tu garanteixes que les dades personals facilitades a través dels formulari són veraces, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació de les mateixes. Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon amb la teva situació real, que està posada al dia i és exacta.

A més has de mantenir en tot moment les teves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això a Bisnis com a titular del lloc web, o a tercers amb motiu de la utilització d’aquest.

Bretxes de seguretat

L’Argadà adopta mesures de seguretat raonablement adequades per detectar l’existència de virus. No obstant això, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant L’Argadà no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari ) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos.

També, L’Argadà disposa d’un sistema de vigilància de seguretat actiu que informa de cada activitat dels usuaris i possibles bretxes en la seguretat de les dades dels usuaris. En cas de detectar-se alguna escletxa L’Argadà es compromet a informar els usuaris en el termini màxim de 72 hores.

QUINA INFORMACIÓ RECAPTEM DELS USUARIS I PER QUÈ ELS UTILITZEM

Tots els serveis oferts en el lloc web L’Argadà remeten a formularis de contacte. Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les seves dades personals amb les finalitats indicades. Tens dret a revocar el teu consentiment previ en qualsevol moment.

Registre d’activitats de tractament de les dades

Web i hosting: El Lloc Web de argada.com compta amb un xifrat SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament de dades personals mitjançant formularis de contacte de tipus estàndar, allotjats als servidors que L’Argadà ha contactat a Serveisweb.

Dades recollides a través de la web: Les dades personals recollits seran objecte de tractament automatitzat i seran incorporats fitxer dels que l’Argadà és titular.

 • Ens arribarà la teva IP, que utilitzarem per comprovar l’origen del missatge amb l’objecte d’oferir-te informació, protecció contra comentaris spam i per detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposades del mateix cas escriuten en el lloc web des de la mateixa IP), així com les dades relatives al seu ISP.
 • Així mateix, podras facilitar-nos les teves dades mitjançant correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats a la secció de contacte.

Continguts incrustat des de altres webs

Els articles d’aquest lloc pot incloure contingut incrustat (p.ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres webs es comporta de la mateixa manera que si el visitant ha visitat l’altra web.

Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, fer servir galetes, incrustar seguiment de tercers, i vigilar la teva interacció amb el contingut incrustat, inclòs el seguiment del teu interacció amb el contingut incrustat si tens un compte o estàs connectat a aquesta web.

Altres serveis: Certs serveis prestats a través del lloc web poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de dades personals. Es fa indispensable la seva lectura i acceptació amb caràcter previ a la sol·licitud del servei de què es tracti.

Finalitat i legitimació: La finalitat del tractament d’aquestes dades serà únicament la de prestar-te la informació o serveis que ens demanis.

Xarxes socials

Presèencia en xarxes socials: argada.com compta amb un perfil en algunes de les principals xarxes socials d’Internet.

Finalitat i legitimació: El tractament que L’Argadà durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així doncs, L’Argadà podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, ofertes i de prestar servei personalitzat d’atenció al client.

Extracció de dades: En cap cas l’Argadà podrà extreure dades de les xarxes socials,  llevat que s’obtingués puntual i expressament consentiment per a això.

Drets: Quan, a causa de la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor quedi supeditat a la modificació del perfil personal d’aquest, Festamar t’ajudarà i aconsellarà a tal fi en la mesura de les seves possibilitats.

Encarregats del tractament fora de la UE

Xarxes Socials. L’Argadà fa ús de les xarxes socials nord-americanes Facebook i Twitter, a qui es realitza una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el Lloc Web sent en els seus servidors en els quals Festamar tracta les dades que, a través d’elles , els usuaris, subscriptors o navegants lliuren a la signatura L’Argadà o comparteixen amb aquesta.

Sempre tindràs dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

En tot cas L’Argadà es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, però informant, la presentació i configuració del lloc web L’Argadà com el present avís legal.

Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris

L’accés i / o ús d’aquest lloc web atribueix a qui ho realitza la condició d’Usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present Avís Legal en relació amb determinats serveis i continguts del lloc web.

En la utilització del lloc www.argada.com  l’Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de L’Argadà o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal Mimav o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització del lloc web.

RESPONSABILTAT PEL CONTINGUT DEL LLOC WEB

El lloc web conté textos elaborats amb fins merament informatius o divulgatius que poden no reflectir l’estat actual de la legislació o la jurisprudència i que es refereixen a situacions generals pel que el seu contingut no pot ser aplicat mai per l’usuari a casos concrets. Les opinions expressades en els mateixos no reflecteixen necessàriament els punts de vista de l’Argadà. El contingut dels articles publicats en aquest lloc web no pot ser considerat, en cap cas, substitutiu d’assessorament legal. L’usuari no ha d’actuar sobre la base de la informació continguda en aquest lloc web sense recórrer prèviament al corresponent assessorament professional.

Els enllaços externs que conté aquest lloc web condueixen a llocs gestionats per tercers. L’Argadà no respon dels continguts ni de l’estat d’aquests llocs. L’ús d’enllaços externs tampoc implica que Festamar recomani o aprovi els continguts de les pàgines de destinació.

Drets de propietat intelectual i industrial

Mitjançant aquestes Condicions Generals no es cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre el portal L’Argadà ni sobre cap dels seus elements integrants, quedant expressament prohibits a l’Usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic, extracció, reutilització , reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, llevat dels casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat pel titular dels corresponents drets.

L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, les imatges, els dissenys, programari, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos), material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims registrats, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya.

En el cas que un usuari o un tercer considerin que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut en el Web, haurà de notificar aquesta circumstància a L’Argadà indicant:     

 1. Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la present un tercer diferent de l’interessat.

Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació en el Web, l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en què l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

Normativa i resolució de conflictes

Les presents Condicions d’ús del lloc web es regeixen en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola. L’idioma de redacció i interpretació d’aquest avís legal és el catal¡a. Aquest avís legal no s’arxivarà individualment per a cada usuari sinó que romandrà accessible per mitjà d’Internet en aquest mateix lloc web.

Els Usuaris poden sotmetre al Sistema Arbitral de Consum del que L’Argadà formarà part per resoldre qualsevol controvèrsia o reclamació derivada del present text o de qualsevol activitat de Festamar, excepte per a solucionar aquells conflictes que portin causa del desenvolupament d’una activitat que requereixi col·legiació, en el cas el Client haurà de dirigir a l’òrgan corresponent del col·legi d’advocats oportú.

Sempre que l’Usuari no sigui consumidor o usuari, i quan no hi hagi una norma que obligui a una altra cosa, les parts acorden sotmetre als Jutjats i Tribunals de Girona capital, per ser aquest el lloc de celebració del contracte, amb renúncia expressa a qualsevol una altra jurisdicció que els pogués correspondre.

QUÈ ESPEREM DELS USUARIS

L’accés i / o ús d’aquest lloc web atribueix a qui ho realitza la condició d’Usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present Avís Legal, així com les condicions particulars que, si escau, el complementin, en relació amb determinats serveis i continguts del lloc web.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb L’Argadà. D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús del web amb finalitats il·lícites o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquest site, es prohibeix:   

 • La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars.     
 • Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars.     
 • La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

Enllaços externs

Les pàgines del lloc web L’Argadà proporcionen enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers la de fabricants o proveïdors. L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’Usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços i conèixer els nostres productes, encara que L’Argadà no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l’Usuari per accés a aquests enllaços.

L’Usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web al portal www.argada.com haurà d’obtenir l’autorització prèvia i escrita de L’Argadà. L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre L’Argadà i el propietari del lloc en el qual s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de L’Argadà dels seus continguts o serveis.

Altres condicions d’ús d’aquest lloc web

El usuari es compromet a fer un ús diligent del lloc web i dels serveis accessibles des del mateix, amb total sujeció a la Llei, a les bones costums i al present avís legal. Així mateix, es compromet, excepte autorització prèvia, expressa i escrita de L’Argadà a utilitzar la informació continguda en el lloc web, exclusivament per a la seva informació, no podent realitzar ni directa ni indirectament una explotació comercial dels continguts als quals té accés.

Aquest lloc web conserva un fitxer de dades relatiu a les opinions enviades a aquest lloc. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició mitjançant un enviament d’un correu electrònic a l’adreça joan@festamar.com. Aquest lloc, els dominis associats i la propietat del contingut pertanyen a L’Argadà S.L., CIF / NIF: B17114711 i domicili social a Avda. Ramon Folch, 7 – 17001 Girona. Aquesta web conté hiperenllaços que condueixen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. L’Argadà no garanteix ni es fa responsable del contingut que es recull en aquestes pàgines web. Excepte autorització expressa, prèvia i per escrit de L’Argadà, queda terminantment prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la transformació, i en general qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquesta web. Queda terminantment prohibit realitzar, sense el previ consentiment de L’Argadà qualsevol manipulació o alteració d’aquest lloc web. Conseqüentment, L’Argadà assumirà cap responsabilitat derivada, o que pogués derivarse, de dicha alteració o manipulació per tercers.

Exercici de drets ARCO

Podrà exercir, respecte dels dades recaptats, els drets reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, d’accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició. Per això us informo que podreu exercir aquests drets mitjançant una sol·licitud escrita i signada que podrà enviar, juntament amb una fotocòpia del DNI o document identificatiu equivalent, al domicili postal de L’Argadà SL, CIF / NIF: B17114711 i domicili social a Avda. Ramon Folch, 7 – 17001 Girona o per correu electrònic, adjuntado fotocopia de DNI a: joan@festamar.com. Abans de 10 dies, respondrem a la teva sol·licitud per confirmar l’execució del dret que has sol·licitat exercir.

Exclusió de garanties i responsabilitat

L’Argadà no otorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar:

 • La falta d’disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web o dels seus serveis i continguts;     
 • L’existència de virus, programes maliciosos o lesives en els continguts;     
 • L’ús il · lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest avís legal;     
 • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris en el lloc web.

L’Argadà no es fa responsable sota cap concepte dels danys que es puguin derivar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

Plataforma Europea de resolució de litigis en línia

La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Els consumidors podran sotmetre les seves reclamacions mitjançant la plataforma de litigis en línia.

Llei aplicable i jurisdicció

Amb caràcter general les relacions entre Mimav amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyola.

Sempre estem localitzables: el nostre contacte

En cas que qualsevol usuari tingués alguna dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal www.argada.com, si us plau, dirigiu-vos a joan@festamar.com.

La nostra política de privacitat descriu com recollir, guardar o utilitzar la informació que es recapta a través dels diferents serveis o pàgines disponibles en aquest lloc. És important que entengueu que recopilem informació i com la utilitzem ja que l’accés a aquest lloc implica l’acceptació de la nostra política de privacitat.

Acceptació i consentiment

El Usuario declara haver estat informat de les condicions de protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consintiendo el tractament dels mateixos per part de Mimav, en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Correus comercials

De conformitat amb la LSSICE, L’Argadà no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat sol·licitats prèviament o autoritzats per l’Usuari.

 

POLÍTICA DE COOKIES

Què és una cookie?

Una galeta és un fitxer inofensiu que es descarrega en el vostre ordinador quan accedeix a determinades pàgines web. Les galetes permeten una pàgina web, entre altres coses, guardar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o de la seva equip i, depenent de la informació que contingui i de la forma en què s’utilitza el seu equip.

Així, hi ha galetes que obtenen informació relacionada amb el nombre de pàgines visitades, la ciutat a la qual està assignada l’adreça IP des de la qual s’accedeix, el nombre de nous usuaris, la freqüència i reincidència de les visites, el temps de visita, el navegador, l’operador o el tipus de terminal des del qual es fa la visita.

Què NO ÉS una cookie?

No és un virus, ni un troyano, ni un gestor, ni un correu brossa ni un spyware, ni obre finestres emergents.

Quina informació emmagatzema una cookie?

Les cookies no solen emmagatzemar informació sensible sobre tu, com a targetes de crèdit o bancs d’informació, fotografies, el seu DNI o informació personal, etc. Les dades que es guarden són de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, etc.

El servidor web no t’associa com a persona si no a la teva navegador web. De fet, si navegueu habitualment amb Internet Explorer i proveu navegar per la mateixa web amb Firefox o Chrome, veureu que la web no s’adona que sou la mateixa persona perquè en realitat està associant el navegador, no a la persona.

Què passa si desactivo les cookies?

Perquè entenguis l’abast que pot tenir desactivar les cookies et mostrem uns exemples:     

 • No podràs compartir continguts d’aquesta web a Facebook, Twitter o qualsevol altra xarxa social.     
 • El lloc web no podrà adaptar els continguts a les teves preferències personals, com sol passar en les botigues en línia.     
 • No podràs accedir a l’àrea personal del web, com per exemple El meu compte, o El meu perfil o Les meves comandes.     
 • Botigues en línia: Et serà impossible realitzar compres en línia, hauran de ser telefòniques o visitant la botiga física si és que disposa d’ella.     
 • No serà possible personalitzar les preferències geogràfiques com a franja horària, divisa o idioma.    
 •  El lloc web no podrà realitzar analítiques web sobre visitants i trànsit a la web, el que dificultarà que el web sigui competitiva.     
 • No podràs escriure al bloc, no podràs pujar fotos, publicar comentaris, valorar o puntuar continguts.
 • El web tampoc podrà saber si ets un humà o una aplicació automatitzada que publica spam.     
 • No es podrà mostrar publicitat sectoritzada, el que reduirà els ingressos publicitaris del web.     

Totes les xarxes socials fan servir cookies, si les desactives no podràs utilitzar cap xarxa social.

Quins tipus de cookies hi ha?

Tipus de cookies segons l’entitat que gestioni l’equip o domini des d’on s’envien les cookies i tracti les dades que s’obtinguin, podem distingir:

 • Galetes pròpies: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel propi editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l’usuari.
 • Galetes de tercers: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes mitjançant les cookies.

En el cas que les galetes siguin instal·lades des d’un equip o domini gestionat pel propi editor però la informació que es reculli mitjançant aquestes sigui gestionada per un tercer, no poden ser considerades com galetes pròpies.

Cookies de tercers

En alguns casos, compartim informació sobre els visitants d’aquest lloc de forma anònima o agregada amb tercers com puguin ser anunciants, patrocinadors o auditors amb l’única finalitat de millorar els nostres serveis. Totes aquestes tasques de processament seran regulades segons les normes legals i es respectaran tots els seus drets en matèria de protecció de dades d’acord amb la regulació vigent.

Aquest lloc mesura el trànsit amb diferents solucions que poden utilitzar cookies o web beacons per analitzar el que succeeix a les nostres pàgines. Actualment utilitzem les següents solucions per al mesurament del trànsit d’aquest lloc. Trobareu més informació sobre la política de privacitat de cadascuna de les solucions utilitzades per a tal efecte:

Quins tipus de cookies utilitza aquesta pàgina web?

En accedir al web Mimav t’informem que si segueixes navegant se’t s’instal·laran diverses galetes pròpies i de tercers corresponents a les analítiques del web (a tall d’exemple: Google Analytics o eines similars) per ajudar el lloc web a analitzar l’ús que fas del lloc web i millorar la usabilitat del mateix, però en cap cas s’associen a dades que poguessin arribar a identificar-te. Les dades que guarden són de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, etc. El servidor web no et associa com a persona sinó al teu navegador web

Aquest web es fa servir cookies pròpies i de tercers per aconseguir que tinguis una millor experiència de navegació, puguis compartir contingut en xarxes socials, deixar comentaris i per obtenir estadístiques dels nostres usuaris.

Com a usuari, pots rebutjar el tractament de les dades o la informació bloquejant aquestes cookies mitjançant la configuració apropiada del seu navegador. No obstant això, has de saber que si ho fas, aquest lloc pot no funcionar adequadament.

Per això és important que llegeixis la present política de cookies i comprenguis que si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració del teu navegador per ser avisat de la recepció de cookies en el teu dispositiu o desactivar si ho desitja la capacitat d’emmagatzemar aquestes cookies en el teu dispositiu.

A continuació s’inclou la següent taula, únicament amb caràcter d’exemple, amb identificació de les cookies més rellevants utilitzades en aquest lloc web, així com si són pròpies o de tercers (i identificació del tercer contractat o els serveis s’han decidit utilitzar) i la seva finalitat

Cookies propias
Cookies Información (*) Finalidad
Estrictamente necesarias C. de entrada del usuario Sirven para ofrecer servicios o recordar configuraciones para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web.
Cookies de Terceros:
Cookies Información (*) Finalidad
AnalíticasGoogle Analitycs, Número de visitas, páginas o secciones visitadas, tiempo de navegación, sitios visitados antes de entrar en esta página, detalles sobre los navegadores usados Informes estadísticos sobre el tráfico del sitio web, su audiencia total y la audiencia en una determinada campaña publicitaria
TripAdvisor Id. en dispositivos móviles para permitir el seguimietno según la ubicación geográfica por GPS. Para visualizar contenido incrustado de TripAdvisor. Esta cookie permite al visitante visualizar contenidos incrustados de Tripadvisor. Estas cookies también sirven para determinar si los visitantes hacen clic en los anucnios .
YOutube    Id para estadísticas. Cálculo del ancho de banda del usuario. Registra las preferencias del usuario.

També existeixen galetes corresponents a les xarxes socials que utilitza aquest web tenen les seves pròpies polítiques de galetes.    

 • Cookie de Facebook, segons el que disposa la seva política de galetes     
 • Cookie de Google+ i Google Maps, segons el que disposa la seva pàgina sobre quin tipus de cookies utilitzen

Com es gestionan les cookies?

Ja que les galetes són fitxers de text normals, es poden explorar amb la majoria d’editors de text o programes de processament de text. Podeu fer clic a una galeta per obrir-la. A continuació, s’indica una llista d’enllaços sobre com veure cookies en diferents navegadors. Si utilitzeu un altre navegador, consulteu la informació sobre galetes al navegador. Si utilitzeu un telèfon mòbil, consulteu el manual del dispositiu per obtenir més informació.

A continuació t’indiquem com accedir a una galeta determinada del navegador Chrome. Nota: aquests passos poden variar en funció de la versió del navegador.

 • Vés a Configuració o Preferències mitjançant el menú Arxiu o bé clicant la icona de personalització que apareix a dalt a la dreta.    
 • Veuràs diferents seccions, punxa l’opció Mostra opcions avançades.     
 • Vés a Privadesa, Configuració de contingut.     
 • Selecciona Totes les galetes i dades del lloc.     
 • Apareixerà un llistat amb totes les galetes ordenades per domini. Perquè et sigui més fàcil trobar les galetes d’un determinat domini introdueixi parcialment o totalment la direcció al camp Cerca cookies.     
 • Després de realitzar aquest filtre apareixeran en pantalla una o diverses línies amb les galetes del web sol·licitada. Ara només has de seleccionar-la i prémer la X per procedir a la seva eliminació.

Per accedir a la configuració de galetes del navegador Internet Explorer segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):     

 • Vés a Eines, Opcions d’Internet     
 • Fes clic a Privadesa.     
 • Moveu el botó lliscant fins ajustar el nivell de privacitat que desitgis. Per accedir a la configuració de galetes del navegador Firefox segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):     
 • Vés a Opcions o Preferències segons el teu sistema operatiu.     
 • Fes clic a Privadesa.    
 • En Històric tria Utilitza una configuració personalitzada per l’historial.     
 • Ara veuràs l’opció Accepta galetes, pots activar-la o desactivar-la segons les teves preferències.

Per accedir a la configuració de galetes del navegador Safari per a OSX segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):     

 • Vés a Preferències, després Privadesa.     

En aquest lloc veuràs l’opció Bloqueja galetes perquè ajusti el tipus de bloqueig que vols fer. Per accedir a la configuració de galetes del navegador Safari per iOS segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):     

 • Vés a Ajustos, després Safari.    
 • Vés a Privadesa i Seguretat, veuràs l’opció Bloqueja galetes perquè ajusti el tipus de bloqueig que vols fer.
 • Per accedir a la configuració de galetes del navegador per a dispositius Android segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):     
 • Executa el navegador i prem la tecla Menú, després Configuració.     
 • Vés a Seguretat i privadesa, veuràs l’opció Accepta galetes perquè activi o desactivi la casella.

Per accedir a la configuració de galetes del navegador per a dispositius Windows Phone segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):     

 • Obre Internet Explorer, després Més, després Configuració     
 • Ara pots activar o desactivar la casella Permetre cookies.

Notes

 • Ni aquest web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.     
 • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc d’efectuar el seu dret a eliminació o desactivació de les mateixes. Ni aquest web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels esmentats navegadors.     
 • En alguns casos és necessari instal·lar cookies perquè el navegador no oblidi la teva decisió de no acceptació de les mateixes.     
 • En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les galetes en els servidors als Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en què sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte.  Segons Google no guarda la seva adreça IP. Google Inc és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea.     
 • Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes no dubtis a comunicar-te amb nosaltres a través de la secció de contacte.

Fes clic aquí per trucar a l'Argadà