Benvinguts a Girona!

Girona té tot l’encant de les grans ciutats, però sense multituds; una ciutat feta a mida humana per badar en tots els vessants: carrers, festes, oferta cultural, restaurants, serveis turístics, esdeveniments, festivals… Aprofiteu-vos-en durant qualsevol moment de l’any i, si podeu, veniu més d’una vegada, perquè la ciutat és viva i sempre té sorpreses per oferir-vos.
La ciutat, un gran escenari on segles d’història s’hi recullen amb monuments espectaculars, us convida a perdre-us-hi amb una passejada pel Barri Vell. També té una vida intensa, amb esdeveniments de forta particularitat cada mes de l’any. A més, Girona és avui un focus de producció cultural amb una reconeguda programació estable de teatre i música.

© 2018 Restaurant l’Argadà

Especialistes en carn a la brasa des de 1893

La nostra carn

La millor brasa del centre de Girona

Especialistes en carn a la brasa des de 1893

Al Restaurant Braseria l’Argadà de Girona som especialistes en carn. Comptem amb les millors carns tradicionals del país i ens agrada treballar-la com s’ha fet sempre, a la brasa. Comptem amb un grill de llenya que s’encen al llarg de tot l’any per oferir-te la millor carn a la brasa; bofifarres de sal i pebre, cansalada, costelló de porc Duroc, pollastre, conill, xai de Ramat de Girona, xurrasco de vedella, peus de porc… La millor vedella gironina i vaques selectes per a gaudir sense preses. T’atreveixes?

Carn a la brasa a Girona

Carns tradicionals del país

Botifarra de sal i pebre a la brasa
Cansalada a la brasa
Assortit de les 3 botifarres
Costelló de porc Duroc a la brasa
Pollastre groc a la brasa
Conill a la brasa
Variat de xai de Ramat de Girona a la brasa
Costelles de xai de Ramat de Girona a la brasa
Xurrasco de vedella a la brasa
Galta de porc llescada
Peus de porc a la brasa
Magret d’ànec a la brasa
Secret de porc ibèric
Cordó ibèric

Vedella de Girona

Vedella i Vaca Selectes

Entrecot sense os de 300 gr. aprox.
Txuletón de 500 gr. aprox.
Txuletón de 1kg. aprox.
Filet a la brasa

T'atreveixes?

Tomahawk

Espectacular costella de vaca d’origen irlandès, ideal per compartir, de 1’5 kg. aprox.  madurada 30 dies

Una selecció del millor de la nostra brasa

Barbacoa

Pollastre, galta de porc llescada, cordó ibèric, botifarra i xistorra-

Brasa en viu al centre de Girona

Casa fundada en l’any 1893

El Restaurant Braseria l’Argadà de Girona compta a una llarga tradició. Amb més d’un segle de tradició i situat al bell mig de Girona, l’Argadà és l’únic restaurant de la ciutat on gaudir de la millor carn D.O. Girona cuita en un grill de llenya situat al centre del restaurant i a la vista de tots els nostres clients, una experiència única pels sentits.
El Restaurant Braseria l’Argadà de Girona compta a una llarga tradició. Amb més d’un segle de tradició i situat al bell mig de Girona, l’Argadà és l’únic restaurant de la ciutat on gaudir de la millor carn D.O. Girona cuita en un grill de llenya situat al centre del restaurant i a la vista de tots els nostres clients, una experiència única pels sentits.
La nostra carta està plena de plats tradicionals de la cuina catalana, la nostra especialitat; són famosos a la ciutat els nostres cargols a la llauna, l’escalivada, el bacallà amb samfaina… Al llarg de l’any ampliem la nostra carta gràcies als menús de temporada, que omplen els nostres plats de calçots, bolets, carxofes, carn de caça… Visita regularment la nostra web i xarxes socials per estar al dia de les nostres novetats!
I a la taula mai falten els tomàquets i alls per sucar les torrades!
Brasa en viu
Cuinem amb brasa de llenya tot l'any
Al llarg de tot l’any mantenim oberta la nostra brasa, perquè puguis gaudir del inconfondible gust dels nostres plats cuinats al moment.
Cuina catalana tradicional
Els plats de tota la vida
A l’Argadà trobareu plats tradicionals i amb el gust de sempre com bacallà amb samfaina o una bona escalivada. I, amb pa amb all i tomàquet!
Carn D.O. Girona
La millor carn de Girona
Us oferim les millors carns tradicionals de Girona: porc, pollastre, vedella, conill, bou, ànec.. Un variat ventall de possiblitats per a escollir.
Menús de temporada
Calçots, bolets, cargols...
La nostra és una cuina tradicional i de temporada. Per això al llarg de l’any oferim menús adaptats al que trobem al mercat: bolets, calçots, carxofes, carn de caça… Descobreix-los!

Restaurant Braseria l'Argadà de Girona

Reserva ara la teva taula

Fes clic aquí per trucar a l'Argadà